Patricia Maračić Pende, dr.dent.med.

Doktorica dentalne medicine Patricia Maračić Pende rođena je u Göppingenu, Njemačka. Diplomirala je 1995. godine na Stomatološkom fakultetu u Rijeci, kao najbolji student tijekom svih pet godina studija.

S radom započinje još tijekom studija, u uglednim stomatološkim ordinacijama u Njemačkoj i Hrvatskoj, sve do 2010. godine, kada otvara svoju privatnu stomatološku ordinaciju. Tijekom bogatog radnog iskustva dr. Maračić Pende stekla je iznimne profesionalne vještine u području dentalne kirurgije, implantologije, protetike, paradontoloških i estetskih tretmana. Znanje usavršava redovitim pohađanjem tuzemnih i inozemnih tečajeva i seminara, te na brojnim radionicama.

Ordinacija je opremljena najsuvremenijom i sofisticiranom opremom svjetskih proizvođača, kao što su dentalni laser, fiziodispenzer za ugradnju Astra Tech (R) implantata, RVG, Piezon ultrazvuk za uklanjanje zubnog kamenca, BT COOL Light lampe za izbjeljivanje zubi, ULTRAVAC aparat za izradu šablona za izbjeljivanje i bruksizam, MORITA za obradu korijenskih kanala, Ostell za mjerenje stabilnosti implantata te drugi suvremeni aparati.

 


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok